Wat zijn de ervaringen van mijn cliënten

We zijn Anita heel dankbaar!

Rated 5,0 out of 5
29 mei 2023

Wat zijn we blij met Anita. Onze zoon van toen 9mnd had heel veel last van krampen, onverwachts huilen en spugen en bij het CB kwamen we niet verder. Toen zijn we langs geweest bij Anita en die voelde al vrij snel dat onze zoon Koemelkallergie had en nog wat kleine dingen. Wat een verademing, we hebben nu een heel vrolijk en gezellig kind dankzij Anita. We zijn haar ontzettend dankbaar! Echt een aanrader.

Laura

Soms is het fijn om tot bepaalde inzichten te kunnen komen en bevestiging in bepaalde gevoelens te krijgen of gewoon simpelweg een paar antwoorden te krijgen op vragen die maar steeds door je hoofd heen razen .

Rated 5,0 out of 5
18 februari 2023

Wat is er dan fijner om dan samen met een paar lieve oud collega ‘s hier achter te komen in een veilige omgeving . Met de liefdevolle ondersteuning van Anita hebben we incluis haarzelf een middagje tarot legging gedaan en het was verbazingwekkend wat er allemaal in zo n duiding is af te lezen . Zelf ontdekken wat je er bij voelt , herkenning, bevestiging, antwoorden en ……..onverwerkte trauma s die op deze manier weer aandacht kregen. Zo mooi . Dank jullie wel lieve schatten . Wanneer gaan we weer ????? 😉

Dus als je eens iets speciaals wilt doen met je vriendinnen . Denk eens aan een tarotlegging down to earth en niks zweverigs aan ik zou zeggen DOEN 😃

Winnifred

Tarot legging met oude collega’s

Rated 5,0 out of 5
18 februari 2023

Samen met Anita, en 2 andere ex collega’s en tarot legging gedaan. Voor mij was het de aller eerste keer dat ik zo’n ervaring mee heb gemaakt. Het was voor mij een openbaring. We zijn inderdaad best diep gegaan en voor mijn is er iets uit mijn jeugd naar boven gekomen waardoor er nu wat puzzelstukjes in elkaar vallen.

Ik voelde mij door haar erg gesteund, veilig en begrepen.

De sessie is voor mij heel waardevol geweest!!

Anita heel erg bedankt, de andere meiden ook natuurlijk 🙏🏼

Sandra

Alleen maar liefde

Rated 5,0 out of 5
18 februari 2023

Gister hebben we met zijn 4en een Tarot sessie samen met Anita gedaan. Incl Anita zijn we 4 oud collega’s. Zo mooi om na een jaar niet samen te zijn geweest zo de diepte in te mogen gaan op voor ieder hele persoonlijke vraag stukken.

De sfeer die Anita neerzet is heel veilig en liefdevol.

Bedankt iedereen en met name Anita voor deze mooie kadootjes die we hebben mogen ontvangen. Zoals ik gister nog aangaf. Er is iets in beweging gezet. Niet alleen op persoonlijk niveau maar zeker ook voor dit lieve groepje vrouwen ♥️

Marleen

Tarrot legging samen met vriendinnen

Rated 5,0 out of 5
9 januari 2023

De laatste legging van het jaar 2022 samen met mijn 3 vriendinnen, een vooruitblik naar 2023. Anita voelt wat goed is voor de situatie en samen komen de antwoorden vanuit het onderbewust zijn naar boven. Zij stelt de juiste vragen en staat in haar kracht. Een mooi cadeau om samen te ervaren met vriendinnen. Zo mag iedereen vragen wat passend is voor de situatie en versterkt dit de vriendschap. Anita stimuleerde hierin ook het meedenkend vermogen wat zorgt voor prachtige gesprekken en mooie antwoorden op de gestelde vragen. Ontzettend bedankt voor deze sessie. Met liefde aan te bevelen.

Mandy Damen

Wat vond u van Praktijk het Alternatief?