Wat zijn de ervaringen van mijn cliënten

Prettige en effectieve behandeling

Rated 5 out of 5
20 november 2022

Ik ken Anita al jaren en ervaar haar effectieve behandelingen als zeer prettig. Ik vind het fijn dat zij mij begrijpt. Ik heb het er graag voor over om van Halfweg naar Bovenkarspel te rijden.

Anita je bent een topper!

Elly

Anita

Rated 5 out of 5
17 november 2022

Anita ter horst mijn buurvrouw van af kinds zijn, ik werd ouder en paste op haar kindjes met liefde, voor 5 gulden natuurlijk.

Ze zag me al, dr oudste dochter was helemaal weg van mij. Na ik t huis uit ging zijn anita en gezin ook verhuisd. Nog voel ik de sterke band. Die haar oudste dochter toen bevestigde. Door t leven heen helpt ze mij met liefde en gevoel. Heel krachtig gevoel als ze mij behandeld. Ze kan je voelen en helpen daar ben ik zeker van. Ik ben dankbaar. Liefs katja

Katja

Genezing

Rated 5 out of 5
16 november 2022

Anita heeft mij enorm geholpen met energetische behandelingen op afstand

Ik had darmkanker, leverkanker en galblaas en nierproblemen.

De nierproblemen gaven op den duur de meeste problemen doordat er een ziekenhuisbacterie intrek had genomen in een niersteen. Nieroperatie gehad steen van 5 cm verwijderd.

Anita heeft mij gesteund via haar behandelingen en kon aangeven wanneer dingen beter zouden gaan. Soms kon ik het haast niet geloven maar iedere keer klopte het het frappante was wel dat zij aangaf dat de niercatheter eruit zou zijn op een bepaald moment. Dat kon niet volgens de arts moest ik er nog een half jaar meelopen. Wat gebeurd er op de dag dat ie volgens Anita verdwenen zou zijn is de catheter er vanzelf uitgegleden en lag op mijn badkamer vloer.

Even paniek maar wat bleek na korte opname in het ziekenhuis dat de nier weer gewoon uitwaterde via de blaas. Een wonder niemand begrijpt hoe dit kan. Energie is iets geweldigs aangestuurd door het universum in dit geval door Anita verspreidt. Dank dank dank

Paula Adelaar

Paula Adelaar

Ontzettende fijne en behulpzame behandelingen

Rated 5 out of 5
16 november 2022

Ik kom al jaren trouw bij Anita en ben nog steeds een grote fan van de behandelingen. De comfortabele sfeer en het luisterend oor is wat ik het allermeeste kan waarderen. Ze kan zich verplaatsen in alle situaties en geeft altijd een waardevol advies. Zeer zeker aan te raden aan iedereen!!!

Nina Adamo

Wat vond u van Praktijk het Alternatief?